Kinderen zijn leerplichtig van 5 jaar en moeten vanaf die leeftijd ingeschreven staan op een school. Iedere ouder/verzorger die het beleid en de uitgangspunten van de Anjelier onderschrijft, is welkom zijn/haar kind aan te melden.

Kinderen kunnen aangemeld worden vanaf 2 jaar en kunnen op 4 jarige leeftijd bij ons starten. Wij gaan er van uit dat ouders/verzorgers bij het aanmelden van hun kind, alle relevante informatie over het kind (gezondheid, cognitieve en sociale ontwikkeling) beschikbaar stellen aan de directie. De directie zal hiermee een inschatting maken over de mogelijkheden van de school om het kind de school succesvol te laten doorlopen.

In principe worden alle leerlingen door ons geaccepteerd en ingeschreven om het onderwijs te volgen. Wanneer u meer van de school zou willen weten, kunt u onze schoolgids aanvragen en/of een kijkje nemen op onze homepage www.anjelier.nl 

Hierna  kunt u  een afspraak maken met de directeur, die enige tijd voor u zal vrij maken om:-  het één en ander over de Anjelier te vertellen, de onderwijs- en opvoedkundige kanten van de Anjelier te belichten en veel van onze school te laten zien.

E-mailformulier

Naam*
Verplicht veld.

E-mail*
Verplicht veld.

Uw vraag
Invalid Input