Op onze school hebben wij 16 groepen:
Even aan u voorstellen:
Groep 1-2 A: Op maandag staat Angelique van den Burg  voor de groep en op dinsdag t/m vrijdag staat Caroline Klous voor de groep.
Groep 1-2 B: Dionne Adrichem staat de hele week voor de groep.
Groep 1-2 C: Marloes Koelemeij staat op maandag, dinsdag en vrijdag voor de groep en Diny van Leeuwen staat op woensdag en donderdag voor de groep.
Groep 1-2 D: Melina Geschiere staat op maandag, dinsdag en woensdag voor de groep. Op donderdag en vrijdag staat Ella ten Haaf voor de groep.

Groep 3A: Marja Schaaper staat op maandag en dinsdag voor de groep. Op woensdag, donderdag en vrijdag staat Bianca Bussing voor de groep.
Groep 3B: Joyce Rumping staat op maandag en dinsdag voor de groep. Op woensdag, donderdag en vrijdag staat Corinne Limburg voor de groep.

Groep 4A:  Nadine Jonker staat de hele week voor de groep.
Groep 4B: Sandra Schellevis staat op maandag, dinsdag en woensdag voor de groep. Op donderdag en vrijdag staat Larissa den Dunnen voor de groep.

Groep 5A: Mieke Nooij staat op maandag en dinsdag voor de groep. Op woensdag , donderdag en vrijdag staat Désirée Molenaars voor de groep.
Groep 5B: Gideon van Buiten staat de hele week voor de groep.

Groep 6A: Jean Pierre Rietman staat op maandag, dinsdag, om de week op woensdag, donderdag en vrijdag voor de groep. Om de week op woensdag staat Mieke Nooij voor de groep.
Groep 6B: Sylvana van Veelen staat de hele week voor de groep.

Groep 7A: Johan Artmanni staat op maandag, dinsdag, om de week op woensdag, donderdag en vrijdag voor de groep. Erik Morren staat om de week op woensdag voor de groep.
Groep 7B: Melanie van der Linden staat op maandag en dinsdag voor de groep. Op woensdag, donderdag en vrijdag staat Mirjam Mainwaring Burton voor de groep.

Groep 8A: Lonneke Koks staat op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag voor de groep. Erik Morren staat op vrijdag voor de groep.
Groep 8B: Maarten Muetstege staat op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag voor de groep. Op dinsdag staat Erik Morren voor de groep.

De onderbouw krijgt ondersteuning van de onderwijsassistentes: Ellen Sinnige, Debbie Duindam en Nicole Jonker.
De midden- en bovenbouw wordt ondersteund door Lucienne Schmidt en anderen die naast lesgevende taken extra tijd hebben om leerlingen te begeleiden.

Bibliotheek
Op de eerste verdieping van onze school is er een kleine bibliotheek voor de groepen 6, 7 en 8.
Lees meer
Keurmerk BeterBoek
Onze school is sponsor van het maatschappelijke project voor de kinderafdeling van het Rode Kruisziekenhuis in Beverwijk.
Lees meer
Thuiswerken tijdens Coronacrisis
Thuisonderwijs tijdens de Coronacrisis
Lees meer
Samen werken aan het ontwikkelen van eigen wijsheid