Op school worden iedere dag beslissingen genomen, grote en kleine. Beslissingen die van invloed zijn op het onderwijs aan de kinderen en op het werk van personeelsleden. Daarom hebben ouders en personeelsleden inspraak op het beleid van de school. Die inspraak is geregeld via de medezeggenschapsraad.

In de MR houden 3 ouders en 3 personeelsleden vinger aan de pols. Belangrijke veranderingen worden door de directie voorgelegd aan de MR. De MR bekijkt of die veranderingen goed en nodig zijn. Pas nadat de MR akkoord gaat kan de directie de verandering doorvoeren.

De MR kan ook zelf initiatief nemen en de directie vragen een knelpunt op te lossen. De MR behandelt zaken van algemene aard, nooit individuele klachten of problemen. In het MR reglement is precies beschreven wanneer de MR om advies of instemming gevraagd moet worden.

Elk jaar treedt een gedeelte van de raad af volgens een rooster van aftreden en worden nieuwe verkiezingen uitgeschreven, waarvoor men zich kan laten (her-)verkiezen.

De MR vergadert een aantal maal per schooljaar. Voor dit schooljaar zijn de vergaderingen gepland op: 14 oktober, 18 november, 13 januari, 9 maart, 11 mei en op 22 juni. De vergaderingen starten om 19.30 uur. De notulen van deze vergaderingen kunt u vinden bij het kopje ouders, documenten.

De MR is per e-mail te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

DSC03224
DSC03226
DSC03232